Hej! Mitt namn är Johan Ståhl.
Jag är trollkarl.

Under mina år som professionell trollkarl har jag uppträtt vid många olika typer av tillställningar såsom företagsevent, showrestauranger, produktlanseringar och tv-inspelningar. Tack vare mina tidigare erfarenheter kan jag nu erbjuda ett flertal showprodukter som passar till olika typer av arrangemang.
Showerna fungerar väl på egen hand, men när de kombineras skapas en helhet som är större än delarna, en helkväll i magins tecken!

Close-up magi

Detta är en form av magi som upplevs extra starkt eftersom showen sker så nära inpå åskådarna. Fokus ligger på effektfull magi, korttrick blandas med svävande sedlar och jättemynt som trollas fram. Jag erbjuder två varianter av Close-up magi.

Close-up show: Tänk dig en exklusiv och intim föreställning där högst femtio personer är bjudna, alla sitter nära inpå och har dessutom möjlighet att interagera i showen. För att göra kvällen oförglömlig lär jag dessutom alla deltagare ett trolleritrick som de kan förbluffa sina vänner med – en upplevelse som räcker resten av livet!

Mingeltrolleri: Vill du att dina gäster snabbt ska känna sig avslappnade?
Genom att gå från sällskap till sällskap och visa min magi, ser jag till att alla snart har ett gemensamt ämne att prata om. Denna typ av underhållning passar bra till fördrinksmingel, middagar och i mässhallar.

Scenshow

Jag erbjuder tre olika sorters scenshower, dessa passar bland annat till kaffet efter en god middag, som avbrott mellan olika talare men även som fristående helkvällsunderhållning.

Stand-up magi: I denna föreställning varvas magiska omöjligheter med skön humor och galna upptåg. Den här showen passar till de flesta tillställningar med en publik på upp till femhundra personer.

Illusionsshow: I min illusionsshow tar jag ut svängarna så mycket jag kan! Medryckande musik, högt tempo, skickliga dansare och starka illusioner gör detta till en perfekt show på en stor scen för en stor publik.
Vill ni att jag ska trolla fram er VD? Inga problem!

Företagsanpassad show: I denna föreställning blandar jag nummer från stand-up magi och illusionsshowen, samt att jag väver in nyckelpersoner från företaget och gör dem till kvällens stjärnor. Om ni vill involvera ett budskap eller kanske en av era produkter i showen, då kan vi sätta oss ned tillsammans och arbeta fram ett unikt koncept.

Magisk konferencier

Vid prisutdelningar, seminarier och konferenser är det viktigt att ha en person som väver samman tillställningen till en helhet.
Som magisk konferencier använder jag dessutom min magi för att öppna upp åhörarnas sinnen, så att de lättare kan ta till sig arrangemangets budskap. För mig är det viktigt att skapa ett glädjefyllt event utan att förlora seriositeten.