"Under mina år som professionell trollkarl har jag hunnit med en hel del roliga och spännande projekt"

När jag var fyra år såg jag en trollkarl för första gången. Det var som om en helt ny värld öppnade sig för mig. En värld där allt omöjligt helt plötsligt blev möjligt. Jag visste vad jag ville bli. Min dröm var att en dag få jobba som trollkarl. Åren gick. Drömmen fanns kvar. Jag började trolla. Ett mynt kunde försvinna och sedan komma tillbaka. Gick med i en hemlig magisk förening.

När jag fyllde 22 år blev drömmen till verklighet. Trots att jag läste ekonomi vid Uppsala universitet så skrev jag på ett kontrakt för att göra 175 föreställningar i Norge. Jag kom aldrig tillbaka till universitet. Resttentorna finns kvar. Men det är inget som jag har ångrat.

Sedan dess har min magi tagit mig runt jorden. Åtskilliga varv. Jag har fått göra och uppleva saker som jag bara vågade drömma om som ung. Jag har vunnit svenska, nordiska och italienska mästerskapen. Kommit tvåa och trea vid världsmästerskapen i trolleri. Jag har vunnit priser i London, Venedig och Las Vegas.

Jag har startat en internationell magi- och humorfestival, grundat två högskolekurser i trolleri samt en välgörenhetsorganisation som sprider magi på barnsjukhuset i Uppsala.

Världens mest mytomspunna trolleriscen finns på The Magic Castle i Hollywood. Där har jag haft lyckan att få göra 140 föreställningar. Efter alla dessa år, efter alla dessa föreställningar har min kärlek och fascination för trolleri aldrig varit större.

Jag hoppas att jag en dag ska få visa just dig min magi.

Vill du se mig live?

Köp biljetter här
Atlanta
Köpenhamn
London
San Diego
Silver VM
Vinnare Talang
Vegas
Venedig
Kreera web&design Logo